Jdi na obsah Jdi na menu
 


Život s koňmi

                                                   Život s koňmi

safir-angie-ivan-ja_domanin_18-09-10--49-.jpg

Život s koňmi, to není jen spousta radostných chvil, ale také spousta dřiny, neustálého sebezdokonalování, přiznávání si vlastních chyb a odhodlání se po neuspěchu znovu postavit na nohy. Odměnou jsou pak opravdu krásné chvíle.

U koní se naučíte užívat radosti okamžiků a maličkostí, nehledáte velké věci, babrete se v těch nejemnších detailech, které jsou ty nejdůležitější.

Snažíte se pochytit zkušenosti od spousty lidí, trenerů, chovatelů a hlavně samotných koní, kteří jsou těmi nejlepšími učiteli.

Všichni co jsme zasvětili svůj život máme spoustu společného, ale přesto se každá z našich cest liší a to především směrem a lidmi, koňmi, které na ni potkáme.

 

I můj život s koňmi je provázen spousty nezapomenutelných zažítků, setkání, poznání i zklamání, proto jsem se rozhodla o některé z nich s Vámi podělit. Třeba budou pro některé z Vás inspirací, varováním nebo zamyšlením. Samozřejmě, každý si to své musí prožít sám, ale od toho by nebylo tolik napsaných knih, kdyby nás nezajímaly příběhy a osudy jiných.